Where´s your crown King Nothing!?

Publicerat 2011-12-04 21:42:25 | i kategori Vardag

Sitter just nu i pojkvännens lägenhet tillsammans med en av hans kompisar och hans tjej, vi har handlat massa godis och sitter just nu och spelar Guitar Hero Metallica, KÄRLEK!

Har jobbat idag igen hos Jannica, red en av hennes hästar som är närmare 1.80 i manken! Det är en jätte rolig 5 åring som kort och gott kallas "Stora Grå" eftersom hon är just stor och grå! ;) Heidi kändes som en riktig plutt när jag kom hem och red henne. Fick sällskap av Zabine på Sputnik och hennes pojkvän Andreas på Musse.

Heidi var lite spänd idag men tror det berodde på att det blåste idag igen. Fick inte riktigt igång henne i traven idag men galoppen var stundtals väldigt avslappnad, samlad och fin. Trivs så himla bra på hennes rygg! :)
Red inte Magnum idag, vill helst inte sitta på honom förän han fått på sig sin sko, han blir ju så himla öm när han tappar skor.

Imorgon är det dags för skola igen... orkar verkligen inte med den just nu, längtar hela dagarna på att få komma hem och rida och när jag väl kommer hem så är jag så jäkla trött... Men det är bara att stp ut. Studenten om 7 månader!


"Halte Per"
Postat av: Anita Björkman

Nya bloggen , helt klart, URTJUSIG !

2011-12-06 @ 20:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: