Sputnik 5.a idag!

Publicerat 2012-06-28 18:17:55 | i kategori Tävling

Sputnik och Zabine har nu hoppat NMs första klass. En 105 cm klass med 20 startande, de var felfria och slutade 5.a! Känns skönt att Sputnik tagit den långa resan så bra. Han är ju väldigt resvan och brukar inte må dåligt av långa resor men man vet ju aldrig.
 
Nu väntar vi bara på att mini Sputnik Madness ska göra sin första start för helgen med Ella Björklund på ryggen. Kvällens klass är en LB+5. Sitter bänkad vid equipe och håller tummarna!
Sputnik & Madness, far och son.
 
 
Postat av: Tova & Lina ♥

Sugen på ett nytt schabrak? Eller kanske ett tagelarmband? Just nu så pågår två bloggtävlingar på vår blogg, en där man kan vinna ett supersnyggt schabrak från HV Polo och en där man kan vinna ett tagelarmband med tagel från sin egna häst + en berlock med sin hästs namn ingraverat.

Det tar bara några minuter att anmäla sig till bloggtävlingarna och ha chansen att vinna detta - självklart är det helt gratis!
Här hittar du tävlingen om schabraket: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-schabrak-fran-hv-polo.html#comment.

Här hittar du tävlingen om armbandet: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-tagelarmband-berlock.html#comment.

Kram! :D

2012-06-29 @ 14:32:33
URL: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: