NHS Helgen

Publicerat 2012-05-20 21:23:37 | i kategori Tävling

Denna helg har varit otroligt nyttig för min del. Jag har tittat, kännt efter och lärt mig mycket, och dessutom återförenats med en liten del av mitt bortblåsta självförtroende som försvann förra helgen.

Fredagens 120 är bara att kasta i sopporna. Jag krånglade och förstörde för oss och störde henne genom att ratta med mina dumma händer. Tillslut tröttnade Heidi och tippade av mig med all rätt i en kombination. Jag kände mig så fruktansvärt hopplös och jag skämdes för så dåligt har jag inte ridit på länge. Efter lite diskuterande med mamma så ringde jag till min kära vänn och förebild Caroline Frisch och bad henne rida Lördagens klass istället för mig. Snäll som hon är så ställde hon upp.

Vi åkte ensama Carro och jag till Norrköping på lördagen och jag studerade varje galoppsprång som Carro tog med Heidi. Hon rider verkligen fantastiskt bra! Okomplicerat och säkert. Heidi trivdes jättebra och gick en klockren runda med bara ett pet i omhoppningen. Är verkligen jätte tacksam att snälla Carro red den rundan dels för att Heidi skulle få känna att det inte alltid är jobbigt att hoppa och dels för att jag fick se hur det ska gå till.

Stirrade på filmen från Carros runda massor med gånger både igår och idag och bestämde mig för att försöka göra likadant. Bestämde mig verkligen för att inte plocka och ratta med händerna innan hindret och började använda min sits istället. Jag har alltid varit plockig i handen så det är verkligen otroligt svårt för mig att ända på det, men idag gick det! Trasslade inte en enda gång på framhoppningen och inne på banan flöt allting på som ingenting och jag kände mig säker och hade roligt. Vi gick imål med endast ett litet pet på en oxer och jag var jätte glad! Jag plockade bara en gång och det var till sista hindret då jag inte kom ner i sadeln i tid. Heidi kändes nöjd och avslappnad och ja, det kändes bara så himla himla bra.

Nu har jag bestämt mig för att inte tävla på ett tag utan lägga pengarna på att träna ordentligt så jag får en konstant ordning på mig själv. Jag vet att jag kommer klara det här! :D

Bilder:



Heidi och Carro



Bakbenen är det inget fel på, eftersom Carro var snäll i munnen på Heidi hela tiden så ställde hon upp och räddade sig här när det blev lite knas.

Jag och Heidi idag:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: