Många bollar i luften

Publicerat 2012-10-21 13:51:48 | i kategori Vardag
11 kommentarer

Hej Hallå allihop!
Har inte bloggat på typ en månad men har haft så mycket att göra så motivationen och tiden till att blogga har inte varit som den ska. Det har hänt en hel del sedan jag skrev här sist!
 
Till att börja med kan jag ju tala om att jag och Mamma bangade ur när vi försökte oss på att sälja Magnum. Han är ju våran lilla plutt och Mamma blev helt sentimental (och jag också) så vi bestämde oss för att behålla honom.
 
Något som är super kul är att Heidi nu har debuterat 140 med Carro Frisch i sadeln. Askul! Nu till helgen ska hon iväg till Billdal och hoppa 135 och 140 igen. Hon är så himla fin!
 
 
Jag har äntligen börjat på mitt nya jobb också! Så numera är jag Svetsoperatör på Swenox och trivs jättebra. Känns så skönt. Däremot ligger jag väldigt lågt på hästfronten och Heidi bor hos carro någon vecka här och där. Är otroligt avlastande att komma hem från jobbet och bara ha en häst att sköta om istället för två och kunna fokusera på jobbet fullt ut såhär i början.
 
För Sputnik och Zabine rullar det på och de vinner nån klass var och varannan helg och är just nu Sveriges högst rankade ponnyekipage, skryt skryt. Haha, nej men det är ju kul att det går bra för dem. :)
 
Ska skjutsa iväg Heidi till Hölö i eftermiddag men innan dess ska hon ridas och så ska hon få med sig lite packning. Känns så skönt att stå på marken fär en gångs skull när hon tävlar, det är en sådan brutalt talangfull häst och det känns så skönt att kunna njuta på läktaren och inte behöva vara nervös för min egen del. Litar på Carro till 110 % och det hon gör med min häst får mig att må så sjukt bra!
 
Vi Hörs förhoppningsvis lite mer regelbundet framöver! :)
/Zandra