Prinsarna

Publicerat 2013-03-25 20:11:49 | i kategori Vardag
6 kommentarer

 
 Musse & Sputnik ute på prommenix i vårsolen.
 
//Zandra

20 år!

Publicerat 2013-03-19 23:52:25 | i kategori Vardag
2 kommentarer

Haft bästa födelsedagen hittills! Smörgåstårta, baileys och det bästa av allt, förlängning på jobbet och ska börja jobba dagtid. Jag är kär och livet leker! Känslan är oslagbar!
 
 
//Zandra
 

Godmorgon!

Publicerat 2013-03-05 07:21:18 | i kategori Vardag
7 kommentarer

Eller godnatt, beror på hur man ser det. Medan alla andra precis börjat sin arbetsdag så har min precis slutat och nu ska jag sova. Att jobba natt är skönt på så sätt att man får lite sovmorgon på dagen sen. :) Godmorgon eller godnatt eller vad man nu säger!
 
 

Lediga veckan

Publicerat 2013-03-03 13:45:25 | i kategori Vardag
1 kommentarer

Min lediga vecka lider mot sitt slut, som vanligt har den gått alldeles för fort. Jag börjar jobba klockan 21.00 ikväll och sedan dröjer det ytterligare 3 veckor innan jag är ledig igen. Jag hade planerat att rensa ur min garderob på alla gamla kläder men det har jag inte hunnit med alls. Får ösa dessa 7 timmar som är kvar av min ledighet! Det ska annars bli skönt att komma tillbaka till jobbet, trivs så himla bra där. :)
 
 
//Zandra
 
 
 

Tävlingssuget kommer ikapp mig

Publicerat 2013-03-01 22:59:19 | i kategori Vardag
5 kommentarer

Det är verkligen jobbigt att läsa på bloggar och facebook att folk är iväg och tävlar varje helg. Jag vill så himla gärna vara med jag också! Nu är vi inne på mars och jag är inte ens anmäld till en tävling. Det känns jobbigt att få stå tillbaka när jag så himla gärna vill...
 
Bara grejen att tvätta häst, putsa prylar, packa, knoppa och allt det där saknar jag. Jag tycker ärligt inte att det är lika roligt med häst när man inte har de här tävlingarna och ett mål att längta till. Jag är nog inte rätta virket för att bara vara en hemmaryttare när jag vill så mycket mer och egentligen har alla förutsättningar för det.
 
Bara att härda ut antar jag...
 
 
//Zandra
 
 

+ 40 kg

Publicerat 2013-03-01 18:37:48 | i kategori Vardag
4 kommentarer

 
De senaste gångerna jag varit på gymmet så har jag bara viktat upp mer och mer. Igår körde vi ett riktigt stenhårt pass på rygg och triceps och idag köttade vi ben och axlar. Mina axlar blir redigt stora efter alla övningarna är genomförda. Dagen guldstjärna vill jag ge till mig själv när det kommer till benpressen. Viktade upp inte mindre än 40 kg gämfört med förra gången och är nu uppe i 160 kg! På fyra pass har jag gått dit upp från 50 kg. Ökat 110 kg i benstyrka sedan jag började. Det tycker jag själv är riktigt bra gjort! :)
 
Hittade ingen passande bild till inlägget så det fick bli en gammal favorit, Sputnik & Jag för lääänge sedan. <3
 
//Zandra